Kerst bij vakantiepark ’t Broeckhuys!

Ondanks de huidige maatregelen gaan we ervoor zorgen dat u een heerlijke kerst kunt vieren in uw bungalow. Wij willen u graag al op de hoogte brengen van onze extra opties. Wat hebben we bedacht voor u?

Winter Welkom Fair
Op vrijdag 24 december vanaf 14.00 uur tot 17.00 uur organiseren wij een mini winter welkom fair op het terras van het restaurant. Hierbij worden alle gasten ontvangen bij de receptie. Hier krijg je een aantal muntjes om uit te geven op onze mini kerstmarkt. Wij hebben kraampjes met winterse drankjes, warme versnaperingen en een groot kampvuur. Tevens kunt u (tegen een kleine vergoeding) een kerstmuts met uw naam laten borduren. Kortom, er is genoeg te beleven voor jong en oud.

Kerstbrunch
Op 1e- en 2e kerstdag verzorgen wij vanaf 10.00 uur tot 13.00 uur een volledig verzorgde kerstbrunch in uw eigen bungalow. Proost met een lekkere mousserende wijn en om u geheel te ontzorgen, kunnen wij de brunch bezorgen en uw tafel, geheel in stijl indekken! Zelfs uw eerste drankje schenken wij voor u in. Dat smaakt toch naar meer? Kijk voor meer informatie in de bijlage. Deze brunch is te reserveren tot en met 23 december. Naast de volledig verzorgde brunch zijn er ook nog broodjes te bestellen. Deze kunnen ook bij de check-in besteld worden.
Klik hier voor de flyer

Gourmetpakket
Op kerstavond, 1e- of 2e kerstdag kan een avondje gourmetten niet ontbreken natuurlijk! Een geheel verzorgd gourmetpakket, inclusief gourmetstel, kunt u afhalen bij het restaurant. Kijk voor meer informatie in de bijlage. Dit lekkere gourmetpakket is te reserveren tot en met 23 december.
Klik hier voor de flyer

Santa’s Choice
Op kerstavond, 1e- en 2e kerstdag bieden wij een heerlijk 3 gangendiner uit eigen keuken aan. Dit is een culinair DIY-menu en is Santa’s Choice. Wij zorgen voor alle ingrediënten en doen de voorbereiding. U hoeft alleen de puntjes op de i te zetten. Onze chef neemt je aan de hand door middel van een uitgebreide instructie op papier. Dit lekkere gourmetpakket is de reserveren tot en met 23 december.
Klik hier voor de flyer

Let op! Reserveer tijdig zodat wij alles tot in de puntjes voor u kunnen verzorgen!