Vierdaagse arrangementen

De Nijmeegse wandelvierdaagse staat weer voor de deur en alle voorbereidingen zijn getroffen. Zoals elk jaar hebben wij onze gasten uiteraard weer een volledig pakket te bieden.

ONTBIJT

Voor € 6,50 per persoon per dag kunt u van dinsdag tot en met vrijdagochtend genieten van een heerlijk ontbijtbuffet met verse broodjes, diverse beleg, koffie, thee en jus d’orange. Zo kunt u uw dag optimaal beginnen. Het ontbijt is beschikbaar van 02.00 tot 06.30 in ons restaurant. Reserveren is noodzakelijk.

DINER

Van maandag tot en met donderdag kunt u elke dag genieten van een heerlijk buffet met elke dag andere gerechten. Het buffet bevat zowel vlees-, vis- als vegetarische gerechten. De prijs van het buffet is € 17,50 per persoon per dag. Voor het buffet is reserveren noodzakelijk. U betaalt uw reservering bij aankomst en ontvangt dan de vouchers waarmee u zich kunt melden in het restaurant. Tussen 17.00 en 21.00 uur kunt u vrij inlopen en van het buffet gebruik maken. Daarnaast is de cafetaria de gehele week geopend.

BARBECUE

Op vrijdag organiseren wij een speciale barbecue om te vieren dat u de vierdaagse uitgelopen heeft! Op ons terras is er een live barbecue met een gezellig muziekje! De kosten voor onbeperkt barbecue bedragen € 16,95 per persoon.

VERVOER

Als u niet met eigen vervoer kunt of wilt reizen kunt u gebruik maken van een speciaal busabonnement. De kosten zijn € 55,00 per persoon. Het abonnement is geldig voor de speciale bussen vanaf ons park naar Nijmegen (en terug). De bus vanaf het vakantiepark vertrekt, van dinsdag t/m vrijdag, om 03.15, 04.15, 05.15 en 06.45 uur en brengt u naar het Keizer Karel Plein in Nijmegen. 

De terugreis vangt aan om 15.00, 16.00, 17.00 en 18.00 uur, vanaf het Keizer Karel Plein. Op vrijdagmiddag 20 juli vertrekt de bus vanaf Nijmegen CS voor het Mercure Hotel.   Op deze dag vertrekt de bus op dezelfde tijden, echter is er een extra vertrek om 19.00 uur. Let op: Er zijn beperkte plekken beschikbaar. Reserveer dus van tevoren zodat u verzekerd bent van een plek.

Wilt u gebruik maken van bovenstaande, verzoeken wij u ons dit via email kenbaar te maken. Meld hierbij uw reserveringsnummer of het nummer van de door u geboekte bungalow.

Wij zien u graag in juli en wensen u nu alvast veel succes!