Ben je op zoek naar een groepsaccommodatie bij Nijmegen? Dan ben je bij Vakantiepark ‘t Broeckhuys aan het juiste adres. 

Wij zijn een kleinschalig vakantiepark, gelegen in het grensgebied tussen Nijmegen en het land van Maas en Waal. Ons vakantiepark beschikt over meerdere groepsaccommodaties in de buurt van Nijmegen voor 8 tot 16 personen. 

Bekijk hier onze groepsaccommodaties bij Nijmegen!

Een ruime groepsaccommodatie bij Nijmegen voor jouw gezelschap!

Op vakantiepark ‘t Broeckhuys is voor ieder gezelschap een geschikte groepsaccommodatie in de buurt van Nijmegen. Naar welke groepsaccommodatie bij Nijmegen ben jij op zoek? Kies jij voor een bungalow met uitzicht op de kinderboerderij? Of zit je liever op een rustiger gelegen gedeelte van het park? 

Het is natuurlijk van belang om genoeg vrijheid te hebben met jouw reisgezelschap. Komen jullie onze groepsaccommodatie bij Nijmegen met een grote familie of groep vrienden bezoeken? Al onze groepsaccommodaties zijn ruim genoeg. Bekijk gemakkelijk de voorzieningen van onze bungalows en kies jouw perfecte Nijmeegse groepsaccommodatie!

Iedere bungalow beschikt over:

  • Keuken met combioven en vaatwasser
  • WiFi inbegrepen
  • Dolce Gusto koffiezetapparaat

Wat te doen rondom de groepsaccommodaties van ‘t Broeckhuys bij Nijmegen?

Onze groepsaccommodaties bij Nijmegen zijn omgeven door zowel groen als stad en zijn daarom perfect voor grotere groepen vanaf 8 personen! Er zijn genoeg activiteiten voor jong en oud om te ondernemen rondom het park.

De oudste stad van Nederland: Nijmegen

Vanaf vakantiepark ‘t Broeckhuys ben je binnen 20 minuten met de auto in Nijmegen. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om met je gezelschap één van de groene fietsroutes te nemen. In ongeveer 50 minuten, vanaf je groepsaccommodatie, bereik je het centrum van Nijmegen. Bekend van de zomerfeesten, de 4-daagse en de oudste stad van Nederland! 

In Nijmegen zijn overblijfselen te bewonderen uit de Romeinse tijd. Wandel door de stadsparken of bezoek één van de vele pleinen, waar je op de terrassen kan genieten van lekker eten of drinken.

Vakantiepark 't Broeckhuys - Omgeven door groen

Omgeven door groen

Vakantiepark ‘t Broeckhuys is omgeven door een waterrijk gebied met veel dijken, fiets- en wandelroutes en landelijke dorpen. Alle ingrediënten voor een leuke familie- of vriendendag. Wandel vanaf je groepsaccommodatie zo door Nijmegen en de uiterwaarden van de Waal en kies een mooie plek om te zwemmen of relaxen.

Actief en sportief

Houden jouw vrienden of je familie meer van actie? Er is genoeg te doen! Vlakbij jouw groepsaccommodatie zit Fundustry Nijmegen, een evenementenlocatie voor jong en oud. De kinderen ravotten urenlang in de speelzone, ondertussen genieten de ouders van het zonnige terras. Ben je op zoek naar meer actie en adrenaline? Check dan hoe ver jij gaat met het klimpark of tokkelbaan! Laat je gaan via de vrije val, klauter meters hoog via de klimwand of tokkel over het park met de zipline. De activiteiten zijn gemakkelijk te reserveren groepen.  

Fundustry activiteiten klimpark

Net buiten de deur van je groepsaccommodatie bij Nijmegen

Verblijf je graag een dag in de buurt van jullie groepsaccommodatie en sla je Nijmegen of de activiteiten een keer over? Je verveelt je zeker niet op vakantiepark ‘t Broeckhuys. Vanuit je bungalow doe je zo mee aan ons activiteitenprogramma. Voer de dieren op de kinderboedrij, daag elkaar uit op de bowlingbaan of speel in onze indoor- en outdoor speeltuinen!

Kom eten bij ons restaurant met terras

Kom gezellig naar ons restaurant of terras! Uitkijkend op onze recreatieplas geniet je van een lekkere hamburger, een borrelplank of een verkoelend drankje. Onze kok zorgt dagelijks voor de heerlijkste gerechten. Bekijk alvast wat jij het lekkerst vindt op onze menukaart. Het restaurant is elke dag geopend vanaf 12.00!

De volledig uitgeruste groepsaccommodaties bij Nijmegen

Na een lange dag is niets zo prettig als samen heerlijk tot rust komen. Onze bungalows zijn vernieuwd en zorgen voor een sfeervolle afsluiting van de dag. Op zoek naar een groepsaccommodatie bij Nijmegen? Of ben je op zoek naar een bungalow voor een ander gezelschap? Bekijk ons volledige aanbod!