Kindvriendelijk vakantiepark ‘t Broeckhuys in Nederland

Welkom bij kindvriendelijk vakantiepark ‘t Broeckhuys. Wij zijn een kleinschalig vakantiepark in Nederland gelegen in het grensgebied van Nijmegen en het land van Maas en Waal. 

Ons park is overzichtelijk met alle faciliteiten dichtbij. Het is de perfecte plek voor kinderen om plezier te maken – en daarvan geniet jij natuurlijk ook!

Spelen en sporten op hét kindvriendelijkste vakantiepark van Nederland

‘t Broeckhuys is één van de leukste kinderparken om samen met jouw familie of gezin vakantie te vieren. Voor elke leeftijd is er genoeg te doen. 

Bezoek onze kinderboerderij en laat je kinderen spelen, knuffelen en de dieren onder begeleiding ook voeren. De dieren kijken nu al uit naar jullie komst!

Ook kan je zwemmen in onze recreatieplas. Uitstekende waterkwaliteit en een ideale plek om aan jouw bruine huid te werken. Ondertussen vermaken de kinderen zich met hun vakantievriendjes in de buitenspeeltuin of plonsen zij voor de zoveelste keer al gierend van het lachen het water in. 

Ontdek hier ons activiteitenaanbod voor kinderen:

  • Kinderboerderij

  • Bowlingbaan

  • Recreatieplas met buitenspeeltuin

  • Indoor speeltuin

  • Adventure midgetgolf

  • Tennisbaan

Menukaart vol met kindvriendelijke gerechten- om met z’n allen van te genieten!

Op kindvriendelijke vakantiepark Nederland: ‘t Broeckhuys vind je ook ons restaurant met terras.

Een fijne plek om met je familie of gezin te genieten van wat te drinken of een goed gevulde borrelplank. Terwijl jij geniet kunnen de kinderen zich vermaken in het hoofdgebouw en spelen in de indoor speeltuin of bij de kidsclub.

Heb je wat grotere trek? Stel dan jouw eigen hamburger samen, zet je tanden in een portie spareribs of lik je vingers af bij onze chocolade fondue. 

Ook voor kinderen is er genoeg. Wat denkt je van tomatensoep met balletjes of ontdek wat er allemaal in het dierenbeker toetje zit!

Onze kok, die elke dag druk in de weer is,  zorgt ervoor dat iedereen kan genieten van wat lekkers. 

Elke dag zijn wij open vanaf 12.00!

Vakantiepark met animatie Nederland – Ontmoet Clown Holly en Broekie de hond

Het hele jaar door zie je op kindvriendelijk vakantiepark Nederland: ‘t Broeckhuys Clown Holly en Broekie de hond rondlopen. Samen verzorgen zij het entertainment van ons vakantiepark en hebben zij ook een eigen kidsclub waar je kinderen kunnen spelen. 

Bij aankomst in ons vakantiepark ontvangt je een recreatieprogramma met al onze faciliteiten en activiteiten. Zo kan je precies zien wat er die week te doen is. 

Kindvriendelijke uitstapjes in de buurt van vakantiepark ‘t broeckhuys Nederland

Ons kindvriendelijke vakantiepark in Nederland ligt in een zeer mooie omgeving. Het vakantiepark ligt in een waterrijk gebied met volop dijken, spannende bossen en landelijke dorpen.

Bekijk paarden in de schitterende uiterwaarden, maak een keuze uit één van de ideale plekken om te zwemmen of trek samen met jouw familie of gezin de natuur in en ontdek wat er, net buiten ons vakantiepark, te beleven valt!

Sfeervolle en kindvriendelijke bungalows

De sfeervolle bungalows van kindvriendelijk vakantiepark ‘t Broeckhuys Nederland zijn recentelijk vernieuwd en voldoen daarmee aan de faciliteiten die je mag verwachten van een kindvriendelijk vakantiepark in Nederland. 

Altijd een bungalow voor jouw familie- of gezinsgrootte

Er zijn verschillende bungalows zodat deze altijd aansluiten op de grootte van jouw familie of gezin. Hierdoor kan jong en oud ultiem ontspannen, genieten en  plezier beleven en zal jij je snel thuis voelen!

Aparte slaapkamers voor de kinderen

Onze bungalows zijn zeer geschikt voor kids. De bungalows beschikken over aparte kamers voor de kinderen zodat zij zich af en toe even kunnen terugtrekken en jij even tot rust komt bij een gezellig haardvuur of op het terras voor de deur. 

In de bungalows heb je de mogelijkheid een kinderbedje bij te plaatsen zodat ook baby’s en peuters mee op reis kunnen. Daarnaast zijn sommige bungalows uitgerust met een boomhut stapelbed of kinderbedstee.

WiFi in alle bungalows

Onze bungalows zijn ook voorzien van WiFi, en zoals elke ouder weet mag dat niet ontbreken tijdens een vakantie met kinderen. Instagram, lachen om Snapchats of het maken van TikTok filmpjes. Het is allemaal mogelijk. 

Maar wees gerust: de faciliteiten, activiteiten en onze kidsclub zorgen ervoor dat tablets, mobiele telefoons en laptops al snel aan de kant worden gelegd en iedereen zich onderdompelt in dat echte vakantiegevoel!

Vakantiepark met de hond

Heeft jouw gezin een extra gezinslid? Ons vakantiepark is ook een uiterst geschikte plek om je hond mee te nemen. In al onze vakantiehuisjes kan je met de hond overnachten.

Neem nu contact op met kindvriendelijk vakantiepark ‘t Broeckhuys Nederland en wij helpen je graag de perfecte vakantie, midweek- of weekendweg voor jouw familie of gezin te boeken.