Welkom bij vakantiepark ‘t Broeckhuys waar iedereen kan genieten van onze tennisfaciliteiten in de buurt van Nijmegen. We zijn trots op onze moderne tennisbanen in de buitenlucht en zorgen ervoor dat deze altijd goed bespeelbaar en onderhouden zijn.

Onze tennisbanen zijn het hele jaar door beschikbaar voor zowel gasten als bezoekers uit de regio. Naast een ochtend of middag sportief tennissen op ons park, 20 minuten van Nijmegen, zijn er nog veel meer leuke activiteiten te ontdekken.

Tenissen in Nijmegen

Tennis in Nijmegen voor iedereen

Onze twee prachtige openlucht tennisbanen liggen in een groene omgeving, vlakbij de sfeervolle stad Nijmegen. Heb je een bungalow geboekt op ons park of kom je als bezoeker tennissen – bij ons ben je van harte welkom!

Onze tennisbanen zijn goed onderhouden en zijn geschikt voor zowel beginners als ervaren spelers. Of je nou met vrienden of familie komt. Bij ons kan het allemaal. 

Materiaal

Heb je zelf geen tennismateriaal zoals een racket of ballen. Dan is dat geen enkel probleem. Ons vriendelijke personeel aan de receptie staat voor je klaar en leent dit graag aan je uit. Dat scheelt weer wat ruimte in de bagage!

Tennissen op gravel

Onze tennisbanen zijn gemaakt van gravel, wat zorgt voor een natuurlijk en authentiek speelveld. Dit type ondergrond is bij veel tennissers in de regio Nijmegen geliefd vanwege de goede grip en de uitdaging, zodat de techniek verder wordt ontwikkeld. Daarnaast is de ondergrond minder belastend voor de gewrichten, wat het spelen ook aangenamer maakt.

Gemakkelijk te bereiken

Vanuit Nijmegen zijn onze tennisbanen met de auto zeer snel en gemakkelijk te bereiken. Binnen 20 minuten ben je er. Kom langs en ervaar zelf hoe leuk het is om te tennissen bij Vakantiepark ’t Broeckhuys. Wij beloven een geweldige tenniservaring in een groene en ontspannen omgeving. Boek dus nu je verblijf of neem contact op met onze receptie voor meer informatie.

Meer dan alleen tennis

Naast het tennissen kun je op ons park nog vele andere activiteiten doen. Maak bijvoorbeeld een mooie wandeling door het natuurgebied rondom het park, pak de fiets om de omgeving te verkennen of daag elkaar uit voor een potje midgetgolf of bowlen. Je kunt hier ook heerlijk zwemmen in onze recreatieplas. Ook voor kinderen is er genoeg te beleven, zoals een bezoek aan de speeltuin of meedoen aan de leuke activiteiten van ons animatieteam. De dieren op onze kinderboerderij kijken nu al uit naar je komst.