Ben je op zoek naar een vakantiewoning voor 13 personen? Dan ben je bij Vakantiepark ‘t Broeckhuys aan het juiste adres. De perfecte plek om door te brengen met je vriendengroep of familie – met activiteiten op of rondom het park –  en voor jong en oud.  

Het park beschikt over een grote family bungalow, die erg geschikt is om met 13 personen in te verblijven. Het ideale vakantiehuis voor 13 personen!

Het perfecte 13-persoons vakantiehuis

Al onze vakantiehuizen voor 13 personen hebben meer dan genoeg ruimte voor de hele vriendengroep of familie. Bekijk de voorzieningen van onze bungalows en kies jouw perfecte vakantiehuis!

 13 persoons vakantiehuis beschikt over:

  • Keuken met combioven, vaatwasser en een aparte hoge tafel
  • WiFi inbegrepen
  • Dolce Gusto koffiezetapparaat
  • Meerdere slaapkamers en een slaapzaal
  • Meerdere badkamers
  • Een woonkamer in boerderij stijl

 

Natuurlijk begrijpen we het als je geen zin hebt om iedere dag voor zo’n grote groep te koken. Restaurant Cena is geschikt voor grote groepen, dus kom langs en laat je verwennen met een lunch of diner! Tijdens de vakantieperiodes is het restaurant 7 dagen per week geopend, daarbuiten op maandag, woensdag en vrijdag tot en met zondag. Reserveer je wel even?

Wat te doen rondom de vakantiehuizen voor 13 personen?

In de omgeving van de vakantiehuisjes voor 13 personen vind je zowel veel natuur met mogelijkheden tot recreatie als de mooie stad Nijmegen. Er zijn genoeg activiteiten voor jong en oud om te ondernemen rondom vakantiepark ‘t Broeckhuys. Ook voor grote groepen is er het nodige te beleven.

Activiteiten op het vakantiepark

Op het park is veel te beleven, ook wanneer je met een grote groep bent. Kom met de kinderen naar de kinderboererij of de buitenspeeltuin met mooi weer, of laat ze lekker uitrazen in de indoor speeltuin als het regent.

Zin in een meer sportieve activiteit? Ga een lekker balletje slaan op één van onze tennisbanen of daag je vrienden uit voor een spelletje midgetgolf. De vernieuwde midgetgolfbaan op het vakantiepark heeft 15 banen, garantie voor uren speelplezier!

 

Ontdek de omgeving

Ook rondom het vakantiepark is genoeg te doen als je met een groep van 13 personen bent. Zo ligt Fundustry Nijmegen direct naast jullie 13-persoons vakantiehuisje. Hier kun je je energie kwijt in het klimpark, speel je Archery Tag of paintball en nog veel meer! Volg een cocktail workshop, ga quad rijden en sluit de dag af met een gezellige BBQ. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Vakantiepark 't Broeckhuys - Omgeven door groen

De oudste stad van Nederland: Nijmegen.

Kijk je iets verder dan de directe omgeving, dan kun je niet om Nijmegen heen. Binnen 20 minuten ben je met de auto in Nijmegen of kies één van de groene fietsroutes, dan doe je er ongeveer 50 minuten over. Bekend van de zomerfeesten, de 4-daagse, in Nijmegen is genoeg te doen.

Bewonder samen met je familie de overblijfselen uit de Romeinse tijd. Wandel door de stadsparken of bezoek één van de vele pleinen, waar je op de terrassen kan genieten van lekker eten of drinken. Daarnaast heeft Nijmegen ook enkele musea.

Een groene omgeving

Onze vakantiehuizen voor 13 personen zijn omgeven door een groen gebied met veel dijken, fiets- en wandelroutes en landelijke dorpen. Perfect voor een leuke familiedag! Wandel bijvoorbeeld door de uiterwaarden van de Waal en kies een mooie plek om te zwemmen of relaxen met de kids.

Fundustry activiteiten klimpark

Restaurant Cena

Ben je een hele dag in de weer geweest en wil je lekker tot rust komen onder het genot van een hapje en een drankje? Of hebben jullie een spelletjesmiddag gedaan in het 13-persoons vakantiehuis? Breng dan een bezoekje aan restaurant Cena met het zonnige terras.