Ben je op zoek naar een vakantiehuis voor 7 personen? Dan ben je bij Vakantiepark ‘t Broeckhuys aan het juiste adres. Wij zijn een kleinschalig vakantiepark, gelegen in het grensgebied tussen Nijmegen en het land van Maas en Waal. Ons vakantiepark beschikt over meerdere 7-persoons vakantiehuisjes. Bekijk hier ons bungalow aanbod! 

Een perfect 7-persoons vakantiehuis voor jouw gezelschap!

Onze vakantiehuisjes bij Nijmegen zijn omgeven door het groen, waardoor deze met recht ‘natuurhuisjes’ genoemd mogen worden. Ze staan in een waterrijk gebied met volop dijken, fiets- en wandelroutes  en landelijke dorpen. Alle ingrediënten voor een ontspannen dag. 

Wandel door de schitterende uiterwaarden, kies één van de ideale plekken om te zwemmen of relaxen. Of trek samen de natuur in en ontdek wat er, net buiten ons vakantiepark, te beleven valt!

Heeft jouw gezin een extra gezinslid? Ons vakantiepark is ook een uiterst geschikte plek om je hond mee te nemen. In al onze vakantiehuisjes kan je met de hond overnachten. 

Op vakantiepark ‘t Broeckhuys is voor ieder gezelschap een geschikte bungalow. Naar welk vakantiehuis voor 7 personen ben jij op zoek? Kies jij voor een vakantiehuis aan het water? Of zit je liever met wat meer privacy in het bos? Het is natuurlijk van belang om genoeg vrijheid te hebben met jouw reisgezelschap. Reis je met een groep vrienden of met een groot gezin? In al onze vakantiehuisjes heb je meer dan genoeg ruimte. Bekijk de voorzieningen van onze bungalows en kies jouw perfecte vakantiehuis!

Ieder 7 persoons vakantiehuis beschikt altijd over:

  • Keuken met combioven en vaatwasser
  • WiFi inbegrepen
  • Dolce Gusto koffiezetapparaat

Wat te doen rondom de vakantiehuizen voor 7 personen?

Onze vakantiehuisjes zijn omgeven door zowel groen als stad en zijn daarom perfect voor grotere groepen van 7 personen! Er zijn genoeg activiteiten voor jong en oud om te ondernemen rondom het park.

Bezoek Nijmegen

Vanaf vakantiepark ‘t Broeckhuys ben je binnen 20 minuten met de auto in Nijmegen. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om met je gezelschap één van de groene fietsroutes te nemen. In ongeveer 50 minuten bereik je het centrum van Nijmegen. Bekend van de zomerfeesten, de 4-daagse en de oudste stad van Nederland! 

In Nijmegen zijn overblijfselen te bewonderen uit de Romeinse tijd. Wandel door de stadsparken of bezoek één van de vele pleinen, waar je op de terrassen kan genieten van lekker eten of drinken.

Vakantiepark 't Broeckhuys - Omgeven door groen

Omgeven door groen

Vakantiepark ‘t Broeckhuys is omgeven door een waterrijk gebied met veel dijken, fiets- en wandelroutes en landelijke dorpen. Alle ingrediënten voor een leuke familie- of vriendendag. Wandel bijvoorbeeld door de uiterwaarden van de Waal en kies een mooie plek om te zwemmen of relaxen.

Actief en sportief

Houd je meer van actie? Er is genoeg te doen! Vlakbij de 7-persoons vakantiehuisjes zit Fundustry, een evenementenlocatie voor jong en oud. Ervaar leuke spellen en activiteiten voor kinderen. Ben je op zoek naar meer adrenaline? Check dan hoe ver jij gaat met het klimpark of tokkelbaan! De activiteiten zijn gemakkelijk te reserveren voor 7 personen. 

Fundustry activiteiten klimpark

Op het vakantiepark

Blijf je een dag liever dicht bij ons vakantiepark en sla je Nijmegen of de activiteiten een keer over? Je verveelt je zeker niet op vakantiepark ‘t Broeckhuys. Wij hebben een vol activiteitenprogramma voor jong en oud.

Kom eten bij ons restaurant met terras

Kom gezellig naar ons restaurant of terras! Uitkijkend op onze recreatieplas geniet je van een lekkere hamburger, een borrelplank of een verkoelend drankje. Onze kok zorgt dagelijks voor de heerlijkste gerechten. Bekijk alvast wat jij het lekkerst vindt op onze menukaart. Het restaurant is elke dag geopend vanaf 12.00!

De volledig uitgeruste vakantiehuisjes voor 7 personen

Na een lange dag is niets zo prettig als samen heerlijk tot rust komen. Onze bungalows zijn vernieuwd en zorgen voor een sfeervolle afsluiting van de dag. Op zoek naar een 7-persoonsvakantiehuis? Of ben je op zoek naar een bungalow voor een ander gezelschap? Bekijk ons volledige aanbod!