Een weekendje, midweek of weekje weg en op zoek naar een vakantiehuis voor jongeren? Op ons kleinschalige vakantiepark ‘t Broeckhuys ben je aan het juiste adres. Gelegen tussen Nijmegen en het land van Maas en Waal, met een groene omgeving vol met leuke activiteiten in en rondom het park. Ga actief op avontuur of relax bij de recreatieplas. Perfect voor een verblijf met jongeren.

Een perfect vakantiehuis voor jongeren

Gescheiden slaapkamers en genoeg ruimte om te bewegen. Alle vakantiehuizen op ons vakantiepark zijn geschikt om in te verblijven met jongeren. Van een 4-persoons bungalow tot vakantiehuizen voor 16 personen. Natuurlijk allemaal uitgerust met een goede WiFi verbinding, ook niet geheel onbelangrijk voor de aanwezige jongeren.

Ieder vakantiehuis beschikt altijd over:

  • Keuken met combioven en vaatwasser
  • Een goede WiFi-verbinding
  • Dolce Gusto koffiezetapparaat

Activiteiten in en rondom de vakantiehuizen voor jongeren

Op zoek naar vermaak bij het vakantiepark? Er is veel mogelijk, ook voor jongeren! Ga een potje bowlen op onze bowlingbaan of een balletje slaan op de tennisbaan. Op zoek naar nog meer avontuur? Het klimpark van Fundustry is geschikt voor jong en oud en ligt om de hoek. Naast het klimpark kun je bij Fundustry ook paintballen, lasergamen, ziplinen en nog veel meer!  Niet zo actief? Ontspan aan de recreatieplas of geniet van een lekker drankje op het terras bij ons restaurant.

De locatie van het vakantiepark is ideaal. De jongeren kunnen vanuit het vakantiehuis zelf makkelijk de omgeving verkennen, of jullie kunnen met z’n allen op stap. 

Vakantiepark 't Broeckhuys - Omgeven door groen

Ontspannen genieten in ’t groen

Vakantiepark ‘t Broeckhuys is omgeven door een groen gebied met veel dijken, fiets- en wandelroutes. Perfect om erop uit te trekken en tijdens een rondje wandelen, fietsen of hardlopen tot rust te komen.  

Over de glooiende heuvels in de omgeving, het mooie uitzicht op de rivieren en langs de wijngaard in Groesbeek. Er is veel te ontdekken tijdens een tochtje in de omgeving van Nijmegen en in het land van Maas en Waal.

Een oude stad in een modern jasje: Nijmegen

Vakantiepark ‘t Broeckhuys ligt op fietsafstand van Nijmegen. De oudste stad van Nederland, waar veel te beleven is. Wandel door de stadsparken en leer meer over de geschiedenis van de stad. Zo zijn er overblijfselen te vinden uit de Romeinse tijd en interessante musea om te bezoeken. 

Toe aan wat ontspanning? Door het hele centrum van Nijmegen, maar zeker op de Grote Markt kun je heerlijk ontspannen op de verschillende terrasjes.

Wil je Nijmegen beleven als een echte local? Bezoek de website van Into Nijmegen, waar je verhalen, interviews en agenda vindt met alle mogelijkheden. Inclusief een aparte pagina met tips voor jongeren!

Vakantiehuis voor jongeren, volledig uitgerust

NIeder vakantiehuis is volledig uitgerust met alles wat nodig is om een heerlijke tijd te hebben tijdens je verblijf op ons vakantiepark. Geniet van de activiteiten, de omgeving en de vakantiehuisjes. Geschikt voor ieder gezelschap. Van jongeren tot ouderen, van familie tot vrienden. Beleef het zelf!