Op zoek naar een vakantiewoning voor 11 personen? Dan ben je bij Vakantiepark ‘t Broeckhuys aan het juiste adres. Wij zijn een kleinschalig vakantiepark, gelegen in het grensgebied tussen Nijmegen en het land van Maas en Waal. Ons vakantiepark beschikt over meerdere 11-persoons vakantiehuisjes. Bekijk hier ons bungalow aanbod!

Een perfect 11-persoons vakantiehuis voor jouw familie!

Vakantiepark ‘t Broeckhuys heeft voor grote gezelschappen bungalows beschikbaar. Naar welk vakantiehuis voor 11 personen ben jij op zoek? Kies jij voor een vakantiehuis aan het water? Of zit je liever op het rustige gedeelte van het park, beschut in het bos? 

Al onze vakantiehuizen voor 11 personen zijn ruim genoeg voor de hele familie. Bekijk gemakkelijk de voorzieningen van onze bungalows en kies jouw perfecte vakantiehuis!

Ieder 11 persoons vakantiehuis beschikt over:

  • Keuken met combioven en vaatwasser
  • WiFi inbegrepen
  • Dolce Gusto koffiezetapparaat

Wat te doen rondom de vakantiehuizen voor 11 personen?

Onze vakantiehuisjes zijn omgeven door zowel groen als stad en zijn daarom perfect voor families en andere groepen van 11 personen! Er zijn genoeg activiteiten voor jong en oud om te ondernemen rondom vakantiepark ‘t Broeckhuys. 

De oudste stad van Nederland: Nijmegen

Vanaf vakantiepark ‘t Broeckhuys ben je binnen 20 minuten met de auto in Nijmegen. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om met je gezelschap één van de groene fietsroutes te nemen. In ongeveer 50 minuten bereik je het centrum van Nijmegen. Bekend van de zomerfeesten, de 4-daagse en de oudste stad van Nederland! 

 

Bewonder samen met je familie de overblijfselen uit de Romeinse tijd. Wandel door de stadsparken of bezoek één van de vele pleinen, waar je op de terrassen kan genieten van lekker eten of drinken. Daarnaast heeft Nijmegen ook enkele musea.

Vakantiepark 't Broeckhuys - Omgeven door groen

Een groene omgeving

Vakantiepark ‘t Broeckhuys is omgeven door een groen gebied met veel dijken, fiets- en wandelroutes en landelijke dorpen. Perfect voor een leuke familiedag! Wandel bijvoorbeeld door de uiterwaarden van de Waal en kies een mooie plek om te zwemmen of relaxen met de kids. 

Actief en sportief

Houden jouw vrienden of je familie meer van actie? Er is genoeg te doen! Vlakbij de 11-persoons vakantiehuisjes zit Fundustry, een evenementenlocatie voor jong en oud. De kinderen ravotten urenlang in de speelzone, ondertussen genieten de ouders van het zonnige terras. Ben je op zoek naar meer actie en adrenaline? Check dan hoe ver jij gaat met het klimpark of tokkelbaan! Laat je gaan via de vrije val, klauter meters hoog via de klimwand of tokkel over het park met de zipline. De activiteiten zijn gemakkelijk te reserveren voor 11 personen.  

Fundustry activiteiten klimpark

Op het vakantiepark

Verblijf je graag een dag op ons vakantiepark en sla je Nijmegen of de activiteiten een keer over? Je verveelt je zeker niet op vakantiepark ‘t Broeckhuys. Wij hebben een vol activiteitenprogramma voor de hele familie. Voer de dieren op de kinderboedrij, daag elkaar uit op de bowlingbaan of speel in onze indoor- en outdoor speeltuinen!

Kom eten bij ons restaurant met terras

Kom gezellig naar ons restaurant of terras! Uitkijkend op onze recreatieplas geniet je van een lekker eten of een verkoelend drankje. Onze kok zorgt dagelijks voor de heerlijkste gerechten. Bekijk alvast wat jij het lekkerst vindt op onze menukaart. Het restaurant is elke dag geopend vanaf 12.00!

De volledig uitgeruste vakantiehuisjes voor 11 personen

Na een lange dag is niets zo prettig als samen heerlijk tot rust komen. Onze bungalows zijn vernieuwd en zorgen voor een sfeervolle afsluiting van de dag. Op zoek naar een 11-persoonsvakantiehuis? Of ben je op zoek naar een bungalow voor een ander gezelschap? Bekijk ons aanbod!