‘t Broeckhuys: vakantiehuisjes bij Nijmegen 

Vakantiepark ‘t Broeckhuys heeft sfeervolle, volledig vernieuwde, vakantiehuisjes in Nijmegen voor diverse gezelschappen. Kom je alleen, met zijn tweeën of met 16 personen genieten? Er is volop keuze.

Kies je voor een vakantiehuisje aan onze recreatieplas of liever iets meer beschut aan de boszijde?

Vakantiehuisjes bij Nijmegen, omgeven in het groen

Onze vakantiehuisjes bij Nijmegen zijn omgeven door het groen, waardoor deze met recht ‘natuurhuisjes’ genoemd mogen worden. Ze staan in een waterrijk gebied met volop dijken, fiets- en wandelroutes  en landelijke dorpen. Alle ingrediënten voor een ontspannen dag. 

Wandel door de schitterende uiterwaarden, kies één van de ideale plekken om te zwemmen of relaxen. Of trek samen de natuur in en ontdek wat er, net buiten ons vakantiepark, te beleven valt!

Heeft jouw gezin een extra gezinslid? Ons vakantiepark is ook een uiterst geschikte plek om je hond mee te nemen. In al onze vakantiehuisjes kan je met de hond overnachten. 

Historische stad Nijmegen, vanuit jouw vakantiehuisje zo te bezoeken! 

Vanuit jouw vakantiehuisje bij Nijmegen rijdt je in 20 minuten met de auto het centrum binnen. Je kan vanuit het huisje ook één van de groene fietsroutes nemen. In 50 minuten fietst je Nijmegen binnen. 

Bekend van de zomerfeesten en de 4-daagse. De oudste stad van Nederland! 

In Nijmegen zijn Romeinse overblijfselen te bewonderen. Kom eens kijken in één van de vele stadsparken of bezoek de Grote Markt- een gezellig plein om wat te eten en drinken!

Na een bezoek aan Nijmegen keert je terug naar het vakantiehuisje waar wij je weer van harte verwelkomen!

Start een verblijf in jouw Nijmeegse vakantiehuisje met korting!

Het hele jaar door heeft Vakantiepark ‘t Broeckhuys diverse vakantiehuisjes bij Nijmegen in de aanbieding. Ben je op korte termijn op zoek naar een leuke vakantie? Bekijk dan nu onze last-minute deals. Deze deals lopen op tot 35% korting!

We zien je graag snel in één van de vakantiehuisjes bij Nijmegen van ‘t Broeckhuys!