Ontdek vakantiepark Nijmegen: ‘t Broeckhuys

Vakantiepark Nijmegen: ‘t Broeckhuys is een kleinschalig vakantiepark. Ons park is gelegen in het grensgebied van Nijmegen en het land van Maas en Waal, ook wel bekend van het nummer van Boudewijn de Groot. 

“Daar trekt over de heuvels en door het grote bos, de lange stoet de bergen in van het circus van Jeroen Bosch”.

Groene heuvels en het grote bos is precies wat je bij ons vakantiepark in omegeving Nijmegen vindt! Het is een gebied met een rijke natuur en talloze mogelijkheden om er op uit te gaan waardoor jij je niet hoeft te vervelen. 

Historisch Nijmegen: vlakbij ons vakantiepark

Vanaf vakantiepark Nijmegen: ‘t Broeckhuys ben je binnen 20 minuten met de auto in Nijmegen. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om één van de groene fietsroutes te nemen. In zo’n 50 minuten fietst je Nijmegen binnen. Bekend van de zomerfeesten en de 4-daagse. De oudste stad van Nederland!

In Nijmegen zijn Romeinse overblijfselen te bewonderen. Kom eens kijken in één van de vele stadsparken of bezoek de Grote Markt- een gezellig plein om wat te eten en drinken! 

Na jouw bezoek aan Nijmegen keer je terug naar vakantiepark Nijmegen waar wij jou weer van harte verwelkomen!

Vakantiepark Nijmegen omgeven door groen

In ons vakantiepark kan je heerlijk op vakantie in Nijmegen en omgeving. Het is een waterrijk gebied met volop dijken, fiets- en wandelroutes en landelijke dorpen. Alle ingrediënten voor een ontspannen dag. 

Wandel door de schitterende uiterwaarden, kies één van de ideale plekken om te zwemmen of relaxen. Of trek samen de natuur in en ontdek wat er, net buiten ons vakantiepark, te beleven valt!

Spelen en sporten op ons vakantiepark bij Nijmegen

Blijf je liever dichterbij op ons vakantiepark en sla je Nijmegen een keer over, dan hoeft je je zeker niet te vervelen. Wij hebben een vol activiteitenprogramma voor groot en klein.  

  • De kinderboerderij

  • Bowlingbaan

  • Recreatieplas met buitenspeeltuin

  • Indoor speeltuin

  • Adventure midgetgolf

  • Tennisbaan

  • Entertainmentteam met Kidsclub

Vakantiepark Nijmegen: kom eten in ons restaurant met terras

Nadat je de hele dag actief bent geweest in Nijmegen of omgeving is het gezellig om even bij ons restaurant met terras te zitten. Uitkijkend op onze recreatieplas neem je wat te drinken samen met een goed gevulde borrelplank. Wat grotere trek? Stel dan jouw eigen hamburger samen, zet je tanden in een portie spareribs of lik je vingers af bij onze chocolade fondue. 

Ook voor kinderen is er genoeg. Wat denk je van tomatensoep met balletjes of ontdek wat er allemaal in het dierenbeker toetje zit!

Onze kok, die elke dag op vakantiepark Nijmegen: ‘t Broeckhuys druk in de weer is,  zorgt ervoor dat iedereen kan genieten van wat lekkers. 

Elke dag zijn wij open vanaf 12.00!

De volledig uitgeruste bungalows van vakantiepark Nijmegen

Na een lange dag is niets zo prettig als samen heerlijk tot rust komen. Omdat wij een vernieuwd vakantiepark bij Nijmegen zijn hebben ook onze vrijstaande bungalows een upgrade gekregen. De bungalows zijn volledig vernieuwd en zorgen voor een sfeervolle afsluiting van jouw dag. 

Zoek je op korte termijn een vakantiepark bij Nijmegen? Bekijk dan onze bungalowpagina en start je vakantie met korting.

Neem nu contact op met vakantiepark Nijmegen: ‘t Broeckhuys en wij helpen jou graag de perfecte vakantie, midweek- of weekendweg te boeken.